Julhälsning från Håkan

TACK FÖR ETT FINT 2016
GOD JUL
och
GOTT NYTT ÅR

Tack alla kolleger för ett fint 2016. Vi är nu nio kliniker med över 100 anställda i fyra städer. Jag har haft nöjet att få arbeta i bolaget i drygt tre månader och det har varit en fin upplevelse och jag är fullt övertygad om att vi ska bli den absolut bästa tandvårdsaktören i Sverige både vad gäller att ta hand om våra kunder som att vara den attraktivaste arbetsgivaren.

Vi är fullt medvetna om våra brister och det var givande att få föra en dialog om dessa på Orasolvdagen. Vi arbetar hårt för att skapa bättre rutiner så att klinikerna ska kunna fokusera på arbetet med kunderna och inte på administration. Då kan vi använda våra behandlingsrum bättre och ta hand om fler kunder. Det leder till att både kunder och medarbetare kommer att bli nöjdare!

Nästa år fortsätter jag arbetet med att utveckla Orasolv från min tidigare roll som ordförande när Michael Lagerbäck tar över som VD. Som jag nämnde tidigare kommer det att kännas tomt men min främsta uppgift är att se till att Orasolv får bästa tänkbara VD och det är jag övertygad om att jag fullgjort.

Ha riktigt trevliga helger och jag önskar er alla ett fantastiskt 2017!

Håkan

Lämna ett svar